godmorgon


-jordgubbar-
 
hor hunnit gjort alla läxor nu på morgonen känns skänt att ha det gjort. nu ska jag bara ta det lungt och lada till matchen kanske sätta på en film tills vidare.... hoppas ni får en bra dag... älskar er<3

årets första kantareler

nu har gästerna precis gott vi har haft hur kul som hälst. jag käkade kräfter som jag alldrig gjort förut. jag var nämligen inte så försust i det förur heller. sen har jag ätit massor av goda efterätter.mumms mumms. nu  tänkte jag gå och lägga mig jag har match imorgon någon gång på dan vet inte än ska kolla det.
vi var ute och gick i skogen med alla småbarn och då hittade vi massor av kantareller. mormor tog det mesta men jag behöll lite som jag ska smaka imorgon tänkte jag det var väldit länge sen jag käkade kantareler. tycker ni det är gott? nä nu ska jag hjälpa mammsen med disken sen är det sängdags för mig...puss puss

23:20

tänkte gå till sängs nu vi sk upp  tidigt och fixa årdning till midagen och sen kommer ju mina kusiner. när jag var utte med pepsi så plåkkade jag lite äpplen på vägen hem hittade även tre klara plomon också dem var ur goda så det kanske blir lite äppel paj i helgen. får se nu sk ajag iallafal gå till sängs god natt!!

matchen blir inställd

jag följde med f hem idag y hängde också på det blev ju ingen match idag som det skulle vet ej varför får väll reda på det sen. hemma hos f hade vi ur kul spelade itoy(eller nu vad det hetter) var riktigt skoj men man blir fort trött av det så  då satt e vi oss framför datorn sen. nu är ja hemma mammsen och pappsen håller på i badrummet ska försöka bli klara med det nästa helg. imorgon kanske vi ska sätta in duchen. imorgon blir det även kräfftskiva  massa folk kommer hitt på kvällen mina kusiner skulle komma lite tidigare pappa skulle hjälpa dem med bilden den ska nämligen besiktas nesta vecka och det var något som inte stämde med den.  nu ska jag killa ut med hunden han är så rastlös nu så det  inte är sant. han springer nu runt med min sko i mun hoppas jag kan få fast hann med det kan nog ta ett tag...ses

x-box

mina boröder köpte ett xbox igår så nu spelar jag för fullt har vellat haft tv spel hur länge som hälst...kram

hello!! girls and boys

hemma från skolan nu det blr träning ikväll på gamla ip dem har nämligen inte hittat en ny plan åt oss ännu. så vi får stå ut med en ko hage en stund till. flisan och jag ska åka tåg dit och sen får vi gå en sväng för att komma fram. våra föräldrar kan integå pga att dem ska på föräldrar möte.
det har varit stopp i våra toaletter sen i måndags och på tisdagen började dem typ rinna över så det blev typ översvämning. toaletterna ligger precis vid mitt skåp och där har det och så varit blött. det stank värkligen bajs och kiss igår men det var inte lika farligt idag.under våra skåp är det fortfarande blöt. dem kanske måste renovera där bara för det kan ha blivit fuktskador. haja vad jobbit vi har det varje gång vi ska hämta något ur skåpet så måste vi holla andan.
nu ska jag inte klaga mer jag får se det positivt  för om det är så att det måste renoveras så får vi iallafall fräsa toalletter men jag vrt inte om det är värt det pga av lukten.

dvärg

det ser fett värkligt ut eller vad tycker ni?

mums mumms mummms


några saker jag älskar mest i hela värden, fotbollen,glass, peppe!!
(blev några gamla bilder har ju igen kamera för tillfället)


godagens! sitter här och äter lite godis som blev över sen helgen. tänkte sätta igång och städa rummet men ja vet inte om jag känner för det får se lite senare. pappsen fick jobba över idag och mamma ska hålla i barn träningen på judon så hon kommer inte häller för en sent ikväll. så jag får fixa egen mat idag och sen tror jag jag ska baka någon och sitta framför tvn och myssa lite senare på kvällen. hoppas jag hittar en bra film som går då. ni kanske vet någon?
skulle igäntligen vara med y idag men det blev ändrade planer på grund av att hon hade hemspråk. så det får bli en annan dag.

pappsen fyller år!!! grattis<333

har varit på träning det känns som om det var evihetter sen vi hade det men men.
idag fyller pappsen år vi firade honom inte specienlt mycket utan vi ska göra det på lördag då vi ska ha kräftskiva. massa folk kommer och vi ska även fira min mosters födelse dag hon fyller nämligen år på fredag. jag har matcher i helgen men ska försöka vara med lite kompisar också på måndag tänkte jag och y åka till sydpoolen men jag vet inte än. imorgon ska jag har min första hemkunskaps lektion på hur länge som hälst. ska bli ass roligt hoppas jag tycker det efter också. efter skolan ska jag följa men y hem hon har låvat mig att vi ska göra risbollar. jag bara älskar det har lite svårt att göra det hemma så jag passar på när jag är hoss henne...kram nu ska jag gå och suussa


-bättre nu än aldrig-

känner mig hur tröt som hälst känner värkligen inte för att gå till plugget imorgon. någon som håller med?
går dagen var jag hoss mormor hjälpte henne men att designa hennes vardagsrum ble faktiskt riktigt bra. vi var på ikea och köpte mata bord och lite annat. själv köpte jag lit också några växter och lite småt. men det blev så att mormor betalade snäll som hon är. tack mormor! hade ur trevligt och roligt igår =)
var med erik idag vi satt mest framför tvn och hade det lite halv roligt. har städat rummet lite men peppe hade varit här och vält soptunnan när jag var borta så det ser lika hemskt ut nu. får väll fixa det innan jag går och lägger mig ikväll. jag måste bara säga att jag saknar min kamera det blir inga bilder längre på bloggen jag tycker iallafal det är roligare då. får se om den går att fixa anars får jag väll önska mig en i jul. kanske blir en system camera då vem vet. (håller tummarna!!)

ettan förlora, tvåan van....

vi kom två på olympiaden men alla lag fick pris endå. glass blev priset så varje lag fick dela på en bytta glass inte för att alla orkade precis men men. mina lärare är ganska gulliga om man tänker efter. på måndag ska dem vanliga lektionerna starta och det nya shemat med dem nya tiderna. själv tycker jag vi fick ganska bra tider några sovmornar och så slutar vi nästan före tre varje dag utom en dag jag tror det var på onsdagen. just nu håller jag på att lada inför matchen senare mamsen ska sjussa mig. den är nämligen i naka så det är ganska långt ifrån mig. imorgon blir det också match fast på morgonen jag tror jag måste gå upp runt halv sju och det är tidigare än vad jag har gjort hela veckan. så det är inget jag ser fram imot precis. vaad ska ni göra i helgen komentera och skriv gärna<3

os

har varit på träning nu och ska gå och läga mig snart. imorgon slutar jag efter lunch jippi!!
vet inte riktigt vad jag ska hitta på för jag har nämligen match klockan fem. imorgon ska vi också få reda på villka som van olympiaden vi har nämligen haft tävlingar hela veckan själv till hör jag landet brunei.
jag tror inte vi vinner men man måste ju hoppas. ögonen håller på att åka ihop kanske är bäst att läggga sig så man är utvilad till matchen.


solig dag idag!!

godkväll på er!! var som sakt hemma hos min lärare idag det var roligt ibland men också långtråkigt jag tror det var lite för lång tid vi var där man hade nämligen inte så mycket att göra vi snakade mest skit med varandra. padlade kanot gjorde vi skit mycket det var jätte musigt att ligga och gunga på vågorna och bara prata. när jag kom hem så bästelde vi flyggbiljetter ner till warsawa i polen vi ska nämligen ner och kolla på när min bror kör em tävlig i judo. ska även ta med mej lite pengar och shoppa när jag är där. nu ska jag lägga mmig och läsa en stund jag är helt slut kommer inte orka gå upp om jag inte lägger mig snart..natti natti

p.s blev inga bilder kommer inte bli det på  ett tag tror jag för min kamera har cpat upp sig så det får bli gamla bilder tills vidare..kram

grattis bror till körkortet!!!


nu får ni akta er ute på gatan för nu kan bror dyka upp!!!!

andra dan i skolan


peppe tycker inte häller om skolan för då får han vara änsam hemma och det är inte kul tycker han. 

shoho!! skolan har börjat vi startade lite mjukt och slutar halv två hela veckan tur är väll det. imorgon ska vi ut på utflykt hemma hos min lärare (hon bor som på landet) vi ska bada och padla kanot jag hoppas det blir lyckat väder annars kommer det inte bli lika roligt eller vad tror ni? runt fyra fick föräldrarna komma och ta med sig lite piknik och bara omgås låte mysigt tycker jag. hoppas bara min käre kompis Y blir frisk tills imorgon anars får jag väll vara med en annan snäll tjej E. pga att vi kommer vara där så länge så får vi sluta efter lunch på fredag och då tänkte jag kanske vara med lite kompisar jag till och med kanske åker på en liten shopping tur till stan. puss ock kram hoppas inte skolan är allt för besvälig för er.

bättre nu än aldrig

hjoho allihop! jag vet att jag inte skrivit på länge har liksom inte haft lust imorgon börjar skolan för mig och jag är hur sur som hälst. känner värkligen inte för att gå upp tidigt och gå till skolan och sen nästan gå hem på en gång för första dagen säger man typ bara hej och sen är det slut. mina kompisar ska typ gå på grillholken imorgon och äta lunch låter mysigt men jag är typ lite sur så jag ska nog inte följa med dem får se hur det går med det imorgon. igår så gick jag upp tidigt och åkte iväg på fotboll vi van med 8-0 tror jag det blev. efter det så skyndade jag hem för att byta om och åka till älvsjö ip och hjälpa till med en cup. det var skit små ungar dem var typ 00 och hade inte spelat en enda match förut så det såg ganska kul ut. jag hjälpte iallafal till med att vara domare och så stog jag och passade så att inte förmånga hoppade på hoppborgen. att vara domare var svårt det var faktiskt första gången för mig och jag kommer nog inte göra om det för det är förmycket att hålla reda på och sen blev det bara fel för mig men det gick väll ganska bra tillslut tycker jag.
efter den långa dagen på ip så åkte jag in till stan och kollade på midnattslopet när mina två små kusiner och deras föreldrar sprang. jag tyckte dem var väldikt duktiga och jag skulle inte klarat det bättre. halv tolv åkte vi hem och en av mina kusiner följde med hem han fryste nämligen och då ville han inte stana kvar lika länge. så han fcik jag ligga och trängas med i min stora säng jag fick till min förvåning sova väldigt länge runt halv tio vaknade vi och satte på en film tills mamma och papppa vaknade. hela dagen har vi  jobbat i bdrummet och vi har hunnit kakla en hel väg. jag tycker det blir jätte fint. nä, nu ropar mamma och jag måste gå och äta. jag hoppas jag har lust attt skriva imorgon men jag vet inte jag kommer nog vara ganska depig...kram

stan

länge sen jag skrev men hinner inte skriva nu häller ska intill stan nu med erik vi ska shoppa lite till skolstarten..kram

trosa

har kommit hem från trosa nu och jag har haft det ur mysigt. vi stanade och åt på ett jätte mysigt litet café jag tog pankakor med sylt och grädde. mormor var så himmla gullig och betalade maten. jag hittade hur mycket som hälst som jag tyckte var fin men köpte inget av det. vissa grejer var lite dyrt och jag snål som jag är köpte ju inte då. men men fick lite ider kanske fixar det själv på något sätt. mormor jag och min kusin fick en ide om att starta ett eget litet café när vi satt och åt får se om det blir av men skulle vara roligt. nä, peppe har inte fått varit utte än måste gå puss, puss.


våren närmar sig med storm

  
det här kommer man kanske alldrig får se mer av i år när solen speglar sig i vattnet.

-livet är hårt och det tar lång tid att glömma!-

god dagens! idag har jag inte gjort så mycket har  bara varit ute med hunden och sen så  har jag suttit framför datorn. kl fyra ska jag iväg på match. mamma och pappa får semester nu en vecka och då ska vi försöka jobba klart vårat bad rum.
nästa måndag börjar vi skolan eller är det  på tisdag? jag vet inte jag får nästan tårar längtar värkligen inte tillbaka det är så skönt att bara vara hemma.  nä nu  ska ja g inte tänka mer på det blir bara så läsen. imorgon ska jag och mormor åka iväg till trosa kanske min kusin matilda följer med. vi ska shoppa lite och sen bara tralla runt och se oss omkring. nä nu ska jag gå och äta något och sen åker jag iväg på match skulle hämta flisan och hennes kompis vikan klockan fyra..puss<33

11.58

godmorgon! hela eftermiddan igår så spelade jag playstation. min brors flickvän tog med sig det och vi spelade bazz och singstar. jag var inte så bra på att sjunga men bazz hade jag mycket tur på. får se om jag hinner spela lite idag också innan hon åker. ikväll är det träning jag hade tänkt att gå för jag har inte ont i halsen längre och bara lite snuvig.  tror jag kommer sitta inne hela dan om det fortsätter vara så här dåligt väder. vad ska ni göra?

OS Tskland-Brasilien

känner mig lite bättre idag har inte lika ont i halsen. träningen igår blev inställd tur för mig för jag slapp hoppa över den. det blir träning imorgon istället och då tror jag jag orkar gå jag får se vad mammsen säger. idag är det lite finnare väder än igår då det regnade hela dan så jag tänkte gå en lång promenad med peppe så jag pignar till. men det får bli lite senare på dan för just nu spelar tjejerna  os och det är tyskland mot brasilien på ettan. det står fortfarande 0-0 effter 45minuter. hejar inte på något specielt lag nu men jag tycker det bara är roligt att kolla på när tjejer spelar. nu hör jag skrik lika bra att gå och titta.

sjuk?

godmorgon på er! jag kände redan igår att jag höll på att bli dårlig. när jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen och så rinner näsan. jag har träning idag menjag tror jag får hoppa över den om jag känner mig så här. ska gå och lägga mig med en varm kopp te i soffan och titta på en film så kanske jag känner mig bättre sen. försök att ha en bra dag min lär nog inte bli så lyckad. 

minen för livet

  
   
   
  

borta bra men hemma bäst!

nu är jag hemma vi kom till A-slut spel men åkte ut första matchen. vi spelade inge bra den matchen precis men roligt har vi haft det. sista matchen vi spelade var på lördag men vi hade bokat tåg biljetter till söndag kväll så vi fick gå och ha kul i umeå två dagar. lördag kväll åkte vi på disco det var faktiskt riktigt kul anars brukar jag inte tycka det för jag äär ingen höjdare på att dansa prrecis. men att åka ditt med laget var riktigt skoj. discot slutade klockan tolv och vi var hemma runt halv ett som tur var så följde en jätte snäll kille från discot oss hem så vi slap gå ensama.på söndagen åkte vi och kollade på lite matcher från slutspelet bland anat F16 finnalen. tjejerna som van vå final var helt grymma dem hade även vunnit tre år i rad nu. efter matchen gick vi hem och pakade och sen gick vi på stan och käkade hela laget efter det så åkte vi mot tåget. när vi äntligen var på väg hem så fick vi veta att tåget var försenat och att vi skulle komma hem ungefär två timmar senare men tillslut blev det till och med fyra timmar sena så det är jag lite sur för men nu är jag hemma  och det käns sjönt. har sakt hej till peppe och lilla tusse och nu ska jag försöka paka upp lite jag måste även försöka hinna vissa lite bilder från resan. puss och kram det käns skönt att vara hemma igen och allt är som vanligt.(nästan, mamma och papsen har byggt jätte mycket på badrummet vi kanske ska börja kakla nästa vecka om vi har tur och hinner)

RSS 2.0