hehehe...

hejsvej...idag snöade det fan hela dan och det är väll bra eller?
det är fint med snöbättre en regn men det är ju så fruktansvärt kalt.
jag har legat i sängen ända sen jag kom´hem jag har tiittat på andra avenyn. nu tänkte jag sätta igång med läxor jag har som sakt en hel bok jag måste läsa klart. imorgon slutar vi runt ett för lärarna ska iväg så jag och tjejerna ska hitta på något=)
senare på kvällen har jag fysträning inget man längtar efter=/
pussssssss<3

fan vad helgen går fort

hejsan redan söndag känns som om det bara var fredag igår.
JAJa tiden går och träningen har börjat igen igår hade vi träning i västertorpshallen . idag ska vi vara i spånga hallen konstgräs skit bra plan tycker jag.

hoppas jag hinner göra klart lite läxor innan jga åker för det ska in på tisdag och jag ska hinna läsa fett mycket i en bok till i morgon och jag kommer iinte att hinna. men dem gav den läxan över helgen och det får man väll inte?

ska klaga på det för jag kommer värkligen inte hinna och boken är skit tråkig och det tar så lång tid att läsa då tycker jag man fastnar aldrig i den.


blir inga bilder idag har inte hittat sladen än och jag har typ inga bilder på den här datorn.....=()


kvällen är kommen

madde är här nu vi väntar på yuki och flisan som skulle komma lite senare.
dem ska sova här men imorgon tidigt på morgonen så ska vi till träning ¨så det blir inte mycker sömn precis.
vi ska kolla på film och äta godis och framför allt snacka,......=)

allt är planerat

hejsan.. är här nu igen glömde bort att skriva igår. jag kan inte vissa er bilderna som jag tog i stan för jag har tappat bort sladen till dator.''
föresten så har jag ny eller ny och ny men jag har fått min brors lapptopp och han ska ta min vanligá dator eller jag tror han bara skulle ha skärmen men men . jag sitter iallafal i min säng och skriver nu lite bekvämare tycker jag förut satt jag på en hård pall.hehe

flisan och jag ska utt och springa peppsen får följa med. hoppas vi inte halkar det är värkligen halt nu när årets första snö har kommit. eller det snöade ju förut men det försvan så fort det snudda marken så jag tycker inte det räknas eller?
peppe och jag gick ut och byggde en snölykta igår kväll kanske låter töntigt men det gjorde vi iallafal inte för att peppe hjälpte till så mycket för han åt mäst upp alla snö bollar jag gjorde. han fick hur många glädje fnatt som hälst och det ser så himmla kul ut när han får det han ser ut som en gris, kanske jag har sakt för men han ser värkligen ut som det och han kan bete sig som en också.hehehe...
imorgon kommer tjejerna hit på kvällen så ska dem sova här det ska bli ur kul brudar<33

tell me why

fys träning idag blev ingen springning för det var för blött ute tydligen.
imorgon ska vi gå stadsvandring som lärarna kallar det vi ska typ gå runt i stan och kolla på alla hus.
ska ta med mig kameran och ta några skysta bilder till bloggen det var ett tag sedan. nu sak jag städa rumet och sen ska jag äta men jag skriver mer imorgon då ska jag bara göra lite läxor och sen är jag klar<3 pusssss

här kommer en br asång tycker jag killen är framförallt gullig<3

mässan

hade avslutning på mässan idag med fotbollen.skit tråkigt.
ska göra läxor nu om jag orkar kanske bara sätter mig framför tv vem vet?
see you<3

kvällen var bäst brudar

har sovit hos flisan inatt skit kul. kvällen började jätte bra med en stor fett pizza som vi delade på och sen gick vi för att hyra en film som vi sedan råkade tappa bort...=/
den typ ramlade ut ur fodralet för när vi kom hem var den inte kvar där.

idag sticker vi till mässan och sen stan bara för att ha något att göra.
ska typ bara gå runt har inga pengar kvar nästan köpte nämligen en jacka igår vissar den när jag kommer hem skriver på flisans dator...puss och släng kyss<3

publiken sviker svt


publiken sviker svt skrivs det i aftonbladet
vad föreslår ni?
vilken tycker ni är den bästa kanalen av svt och fyran?

I am back to square one

sprang med madde idag det var jobbigt men det är så fruktansvärt skänt efter. efter en lång dusch  satte jag mig och gjorde lite läxor.  nu är jag så gott som klar har bara tyskan kvar och nu sak jag sitta framför datorn en stund med en stor kopp te sen ska jag lägga mig får se om det blir en liten film innan det blir natti natti...

ps imorgon har vi sim prov är riktigt närvös undrar om jag klarar det...håll tummarna åt mig....<3

I am here

åkte in till stan idag själv faktiskt det är inte ofta. det är riktigt skönt att gå i afärer själv man behöver inte anpassa sig till andra utan man kan bara göra et man själv känner för.
jag var inne i hur många afärer som hälst men jag hittade inte den jacka jag vill ha. jag har nämligen en bild framför mig hur den ska se ut och det går inte ändra på.
medans jag gick där så passa jag på att köpa två tröjor. inte dem finaste men är bra att ha.

jag har förhör i morgon på fetter men det kommer säkert bli som ett vanligt prov dem säger bara så för att det inte ska låta så jobbigt.
jag har iallafal övat nu och sen ska jag renskriva mitt projekt om jag hinner...kramisar från mig och pepsi


i sitting here in the boring room



va ju p go cart här om dagen det var värkligen ur kul har fullt men blå märken på ryggen för man krocka så mycket. man slirade en hel del också skulle så gärna göra om det.
efter go carten gick vi och käkade på resturang jag hade skit roligt hoppas fler hade det.

jag har lite halv tråkigt tnkte lägga mig och kolla på en film i sängen. flisan har lurat ut mig på en jogging tur imorgon. får se hur det går hon e så gävla snabb. =)
har övat på engelsa läxan har redovisning i morgon hoppas det går bra inte så duktig på det där med att stå framför folk.
jag har även hemkunskaps prov på onsdag så jag kommer få sitta uppe hela natten imorgon för jag har inte övat på någonting typ.
kramisar och en puss<3

I don't know

härligt äntligen helg. jag och och mina vänner har varit i stan och letat efter jacka till mig jag hittade en som jag värkligen vill ha men fel färg.
ska gå och kolla på den i morgon också, kanske går att färga till svart ska fråga mamma.

imorgon ska hella laget åka iväg på go cart men jag vet inte om jag kan följa med för jag har vist missat att man ska anmäla sig. hoppas det går endå för det kommer bli fett kul.
nu sak jag städa mit rum det var ett tag sen. men sen sak jag sätta mig framför tv och ha lite fredags mys.
ha en trevlig kväll kramar på er<333


I had a fun day

idag slutade vi efter lunch och jag och min vän åkte till skärholmen och shoppa lite. jag köpte ett par bikini trosor som jag ska ha när vi gör sim provet nästa fredag. mina andra jag hade var nämligen inte så bra=P.
när jag kom hem åkte jag en sväg med peppe så han skulle få mortion idag sen har jag gjort läxor vårat engelska projekt ska vara inne i morgon och jag har hunnit skriva om tre länder ganska nöjd med det.
nu ska jag sätta mig vid tv med en kopp te för jag har lite små ont i halsen....kramisar<33


Don't click here!

om du absolut inte har tid gör det inte=p

dagens dikt 08-11-05

LeafDivider 
Det glimmar i guld och klaraste rött, det prasslar så sakta i parken, ty hösten är kommen och björkar och lönn de fäller nu bladen till marken:
 "Så fall, våra blad,fall mjukt och lätt, vi väver ett täcke så varmt och så tätt, vi väver ett täcke åt marken".
 lll  

I am so happy

jag är ledsen att det blivit så få inlägg kommer nog vara så ett tag framåt och sen sak jag skärpa mig.I promise
biledr blir det inte häller några har inge lust längre det är inte lija kul att gå ut att fota men när första snön kommer då ska jag ut och fota så mycket jag kan jag har ladat. men om det inte kommer någon snö och blir lika tråkig vinter som förra året så blir det nog inga bilder. jag hoppas värkligen det blir en riktigt fin vinter med mycket snö kvällarna känns inte lika mörka och trista när snön lysser up. och sen måste man ju ut och leka en dag då det är riktigt fin kramsnö och sen när man är blöt och kall efter en långt snöbollskrig går man in och driker en värm kop choklad.....mmmm jag längtar värkligen hoppas man inte väntar i onödan bara=d
när pappa kommer hem ska vi ut i skogen med peppe och zoro ska med också peppes bäste vän....kramisar från peppsen och mig<3

jag vet jag vet

lesen att jag inte skrivit men det har hänt så mycket, först och främst har min bror  kommit hem från tahiland och jag fick jätte fina kläder av honom gullig som han är.
sen har jag varit med mina kusiner, igår var jag och hälsade på morfars grav, familjen och jag gick dit efter midagen och det var skit mörkt.
idag har jag gjort läxor och aldeles nys var jag på bio och såg high school musical 3. jag tycker den var ur dålig men det kan vara pga att det var några små killar och tjejer som typ störde hela filmen. kastade popcorn på varandra hela tiden töntar.
nu ska jga lägga mig och se på andra avenyn...slängkyss

RSS 2.0