här har ni något roligt att titta på medans jag är borta


hundra vad det ska bli av med henne när hon blir stor?

 
kolla in videon(charlie bit my finger-again!)

ikväll åker vi

nu är det bar få timmar kvar tills älvsjö aik f16 lämnar stockholm. ja har börjat paka lite men nu tog jag en liten paus och jag ska äta lite och sen gå en sista sväng med peppe. efter jag kommer hem så måste jag fortsätta packa jag hoppas värkligen jag får med mig allt jag tror inte det fatas så mycket iallafal för väskorna är nästan fulla redan. när mamma slutar så ska jag cykla och möta henne och så ska vi handla lite godis till resan. nä det var väl allt ni får ha det bäst medans jag är borta jag kommer hem tidigt på måndag morgon så då låvar jag och skriva...puss jag kanske hinner skriva ett litet hej då innan jag åker men ocm jag glömmer så HEJDÅ!

sista dan

man kan seja att det är ungefär en dag kvar till vi åker till umeå.jag längtar värkligen nu jag ska börja paka imorgon vi åker nämligen imorgon kväll. vi ska ta nattåget så vi kommer vara framme kl sju på morgonen i umeå.jag har aldrig åkt så långt med tåg och alldrig på natten häller. men  nu ska jag göra det snart och det är väl dags att göra det då.

idag gick jag upp tidigt och åkte iväg på träning sen åkte jag hem till mormor och ducha och åt lunch. mormor hade fixat lite plättar tills jag kom. så jag åt plättar med glass och sylt.mmm. rästen av dagen har jag varit med erik vi har varit och padlat kanot i flottsbro det var riktigt kul men jag kan inte påstå att vi var så duktiga. hemma hos erik så käkade vi lite nudlar med chikenbits(vet ej hur det stavas)det var urgott hade nog kunat käka lite till men maten tog slut ganska fort. nu på kvällen åkte först erik och jag och köpte lite godis och sen åkte vi hem till mig och såg på film. den var faktiskt riktigt bra inget förväntat slut precis men ändå bra (what happens in vegas). ja det var min dag nu tänkte jag fakiskt gå och läggamig jag är ur tröt efter allt jag gjort under dagen och så kommer jag vara ännu trötare imorgon när jag ska åka tåg hella natten. natti natti sussa söt...

sitter hemma

nu har jag sittit framför datorn hela dan erik rringde presis så nu ska vi åka och bada peppe får självklart följa med.
det blev ett tråkigt inlägg kanske skriver mer när jag kommer hem från träningen ikväll.
puss ha det bäst i solen.

känner mig lite åksjuk..

hej..jag har kommit hem från den långa båt turen och vi ska snart iväg  här igen. min moster fyller år så vi är bjudna på lite mat jag längtar för det blir alltid så god mat hoss henne. båt turen blev mycket lyckad vi hade jätte mysigt hela dagen. jag vet inte riktigt hur mycket ring jag åkte men mycket blev det tänk om man skulle räkna timmarna oj oj oj. nä nu ska jag gå och göra mig i ordning mitt hår blir som ett ända stort trassel efter jag badat.
hoppas ni har haft det bra kommentera gärna och skriv.

invigde båtringen

 förlåt, förlåt att ja inte skrev igår jag hade fullt upp hela dan.
på morgonen så åkte jag och handlade med mamma jag köpte en madras, fotbollsstrumpor och en badring man har efter båten. madrasen och strumporna ska jag ha till umeå(bara fyra dagar kvar). när jag kom hem ringde jag madde och frågade om vi kunde gå ner och bada. hon hängde på vi fiska lite också men fiskespöt traslade sig sen. pappsen   ringde vid tre då han frågade om jag skulle följa med och åka båt. jag vills så klart så jag cyklade hem med min finna tant cykel från badet ochså åkte vi iväg. det var jag mamma pappa och tre kompisar till en av dem var en liten tjej som heter parnila hon var jag med hela kvällen. vi stanade vid en gästhamn och åt lite mat själv tog jag en talrik med kyckling och nudlar. jag tycker den var jätte stark men jag är ganska känslig också. på vägen hem så åkte jag ännu mera ring efter båten det var riktigt mysigt att sitta där och guppa på vågorna. vi var väldigt nära på att bli träfade av fågel bajs som flög i luften om vi hade åkt lite saktare så kanske vi hade blivit träfade.(bläää) när vi äntligen var hemma så kollade vi på en film och sen gick jag och la mig.
idag ska jag också åka båt alla mina kusiner kommer också vi ska åka ring hella dan. jag hoppas jag får tid att skriva mer anars får jag göra det imorgon.

bilder från igår:

här sitter jag och pilan och har det mysigt medans vi åket genom kanalen.

peppe har somnar i pappas knä. är han inte gullig?

jag köpte massor

nu har jag kommit hem från marknaden det tog en stund pga att jag fick cykla. jag köpte nämligen en tant cykel som planerat. fick den ganska biligt mot andra 550kr mamma prutade ner den  från 600kr
jag köpte även en lyckta fick den för 30kr då jag hade prutat ner den från 75kr(nöjd)
sista fast första grejen jag köpte var någon lysande kula  jag måste nog visa den anars kommer ni inte förstå.den fick jag för 20kr. kommer vissa dem senare mamma har nämligen dem i bilen. madde och yuki följde ju också med yuki köpte då iget men madde köpte en sparkcykel och ett fiskespö. det ska vi gå ner och prova senare på kvällen vi ska bara hinna käka först.

här är min skönhet lite repig och smutsig men  det går och årdna. min bror måste även hjälpa mig med att fixa
växlarna och frambromsen men det årnar han lätt.

lite dårlig bild kanske orkar fixa en finare senare.
tack madde och yuki jag har haft det ur skoj under kvällen!!

dags för lunch

jag har varit ner vi sjön och badat peppe och när jag komm hem började jag med lunchen. nu är jag klar det tog nämligen en stund för potatisen att bli klar. jag brukar inte göra så här god lunch utan jag brukar bara slänga i mej någon smörgås eller fil.
när nu måste jag sluta maten blir kal
så här blev det:

-stekt kycklingfile
-ungns potatis och lök
-pappas hemma gjorda ätiksgurka
-söt sur sås
jag får se om jag orkar alting anars får väl peppe hjälpa mig med det sista.

-vaniljglass
-o´boy pulver
-kex
min efterätt kanske får  äta den ikväll vet inte om jag kommer orka efter all mat.


bilder från hela veckan...


madde och jag har varit nere och badat masvis med gånger flisan har följt men en gång också...

peppe har fått bada massor i veckan...

vi var över till mina kusiner en kväll och peppe hade jätte kul med småbarnen...


jag var ute med marcus på sjön...
blev mest bilder på sjön men det är där jag har varit...

<3

nu tänkte jag snart gå och lägga mig det är ju en dag imorgon också eller? imorgon så ska jag upp tidigt igen iväg på träning men det är den sissta sen har jag ledigt i två dagar. när mammsen kommer hem så ska jag iväg på en stor marknad på F18 madde och yuki mina två kompisar ska med jag ska leta efter en tant cykel som jag sedan ska stajla om. får se om  jag hittar någon anars får jag väl köpa en men dem är så fruktansvärt dyra tycker jag.
god natt skriver nog mer imorgon...kram

ska snart äta..

jag började dan med attt gå upp tidigt och stack sedan iväg på träning.träningen deog över tiden lite så jag missade tågen hem. jag fick vänta ungefär en halv timma på nästa.(tråkigt) när jag kom hem så åkte jag och min bror ut med båten det var så strålande väder men när vi väl hadde stanat och skulle hoppa i kom det massor av moln helt plötsligt så det fick bara bli ett snabb dopp. nu är jag hemma igen och jag ska snart äta och efter jag har ätit så ska jag ringa madde så kanske vi ska hitta på någonting tillsammans.

20:26

madde och jag träffade erik på väg ner till vattnet så han följde med oss. vi hittade en egen brygga där ingen var så det passade bra pga att då kan peppe springa fritt. när vi väl var nere varr det så varmt att jag bara bytte om och hoppade i. äfter det låg vi och solade lite medans peppe fick bada. och näe jag tykte det räkte för honom så började vi gå hem igen. när jag kom hem var maten klar det var jätte gott med lite mat efter den långa promenaden. nu sitter jag här framför datorn och tittar buss tider om när jag ska åka imorgon till träningen. det är en morgon träning som börjar 09:45 och jag måste gå upp åtta för att hinna byta om innan bussen går till station. jag hade tänkt gå och lägga mig ganska tidigt idag  så man orkar hela dagen imorgon.

solen är här nu...

nu har madde och jag kommit hem vi orkade inte åka ända till skärholmen så vi åkte bara bort till huddinge C. blev inget köpande tror inte vi var på så bra köp hummör. nu ska vi ner och bada peppe det är ju helt underbart väder. kanske jag också tar mej ett dopp jag får se eller så solar jag bara. nä nu måste jag skynda mig madde väntar..

makes people talk...

godmorgon..idag tänkte jag åka iväg till skärholmen med madde, flisan kanske också följer med om vi har tur. madde hålller på att ringa flisan så jag väntar på ett telefonsamtal tillbaka.
det är väldigt fint väder idag så man måste ju hinna med ett dopp i det blå. det kanske inte blir för än i kväll hoppas det fortfarande är fint då.

makes people talk..
 

en lång dag med ett kort slut...

jag är helt slut efter två timmars träning madde och jag har varit nere och tagit ett dopp peppe fick följa med. det var nog han som badade mäst av oss. nä det blir inte mycket mer skrivande jag måste gå och lägga mig måste nämligen börja vänja mig med att gå upp tidigt till umeå cupen.
så god natt på er...

grattis madeleine på namnsdagen!!!


grattis gumman<3

har badat...

har precis varit nere och badat med mina två kompisar madde och felicia. nu ska jag snart iväg på träning jag ska hinna käka någonting och sen ska jag möta upp flisan vi station. sedan när jag kommer hem så kanske vi ska ner och bada igen vi får se det var ganska blåsigt  och det gör så att det blir så kalt. nnä nu måste jag skynda mig

22:17

nu ska jag gå och lägga mig jag måste vara pig imorgon på träningen. 14.45 börjar träningen och innan ska jag vara med min madde kanske att flisan följer med också vi tänkte gå ner och bada om det blev fint väder och om det inte blir det så kanske vi åker till skärholmen och shoppar lite man vet ju aldrig. nä nu håller jag på att somna god natt på er.

bilder från igår


här står ville och fiskar..

peppe har hittat något att tugga på som vanligt...

här står vi redo för att gå in i grottan ser lite töntigt ut men hjälmen kan räda ens liv...

blev tuvär inga bilder inne från grottan kanske kan fixa några bilder senare mina kusiners pappa tog nämligen kameran med sig.

vad ska man göra en dag somm denna?

vädret är dålig igen har lust att göra något vad ska jag hitta på? jag har missat att det var träning idag så jag tänkte gå ut och springa med peppe men det regnar så jag ska nog vänta med det.  vi har nu träning mån som jag då missade, tis men då var det lite senare på dagen, ons tidigt på morgonen och sen tors lite senare på dagen. sen har vi nästa vecka också mån, tis och sen drar vi upp till umeå. jag längtar värkligen, vi ska åka upp ditt med natt tåget inte värdens hits men det är så det är.
jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men jag hoppas det slutar regna snart anars blir jag galen
hej på er. 

grattis mamma i efter skott

jag orkade inte skriva igår kväll när jag kom hem jag var så trött och orkande helt änkelt inte att sätta på datorn och skriva. mammsen fyllde år igår och vi hede det jätte mysigt vi var ute på tyresö och fiskade,badade och gick i grottor. att gå i gråttan var hur myssigt som hälst men ändå lite läskigt. gången var så trång och man fick nästan panik.
men när vi kommit ut så tog några ett dopp och sen åkte vi hem till moster ellen och skulle röka fisk det skulle ju först bli den fisken som vi tog upp men ellen fick köpa på vägen hem pga att vi fick bara upp tre små fiskar ena behöl vi och dem andra slängde vi ner i vattnet igen. när vi väl var hemma hoss ellen så var fisken klar rökt och den var helt juvlig. smaken luktade som rök lite svårt att berätta  men ni måste bara prova på det om ni inte har gjort det redan.
ja det var allt om den dagen...puss
ps. fixar bilder senare.

gå i grotta

jag håller på att hjälpa ,ina föräldrar att bygga badrum nu men senare så ska jag och mamma åka och handla och sen kanske ta ett kvälls dopp. imorgon så ska jag och min familj åka iväg med min släkt(mammas sida)och gå i grottor. vi gick där väldigt mycket när vi var små men vi har inte varit där på länge nu. vi ska även försöka få lite fisk som vi sän ska röka hemma hoss min moster och om vi inte får någon fisk så ska vi köpa på vägen hem. jag hoppas det blir fint väder imorgon och att vi kan bada lite.

ken ring


jag tycker den här låten är hur gullig som hälst...

ingen övernattning

godmorgon! det blev ingen övernattning vi cyklade hem sent på kvällen istället. det var riktigt mysigt attt cykla när det var lite mörkare. rästen av dan så hade vi riktigt kul maten var god vi lagend takos. vi köpte massor av godis till kvällen och så gick vi och tog oss ett dop i sjön lite senare på kvällen. jag var väl hemma här runt halv elva men jag orkade inte skriva då var så himmla tröt. idag ska jag åka och gymma igen tror jag iallafal mamma har inte sakt någonting så jag tror vi ska åka. madde kanske också följer med vet inte riktigt ännu men jag hoppas det blir så mycket roligare då.
blder från går dagen:

vi åt då takos...

vi badade från klipporna....

här är vi på väg "hem" erik blir iriterad av alla mygg...

nu bär det av..

nu cyklar jag iväg jag ska möta erik och madde och sen åker vi. vi kommer stana på vägen och handla lite mat och godis till kvällen. jag kommer hem imorgon vet inte vilken tid men lovar att skriva och lägga in bilder då. hej då för en kort stund.

22.59

idag har erik och jag varit hella dan vi har hittat på massa skoj. vi han med ett kvälls dopp men idsg tycker jag det var kallere än igår i vattnet. det blev iget av med att cykla till min moster och sova över men det blir imorgon istället. maddes pappa fyllde år idag så då kunnde inte madde och det blir ju roligare desto fler man är. japp, så imorgon runt tolv tänkte vi åka iväg vet inte än om vi tar peppe med oss det blir ju lite tryggare på natten då. lite mörk rädd er man ju...
tänkte gå och lägga mig nu kanske blir en lång dag imorgon så det gäller att vara ut vilad.
(blir inga bilder idag orkar inte fixa något blir säkert massor efter jag kommer hem)

snygg rädning

är det värt att ofra det? tänk om man råkar missa fet pinsamt då...


båt idag

förlåt, det har inte bloivit något skrivande idag för jag har varit ute med båten erik och madde följde också med och vi hade skit roligt och mysigt förutom alla fåglar som atakerade oss. det började men en and som vi matade med kakor och sen kom det fiskmåsar det blev bara fler och fler. fåglar kom från alla håll och kanter. det var riktigt läskigt ibörjan men man vande sig sen med dem. när erik hoppade i för att hämta glassen som blåst iväg så försvan fåglarna mer och mer. ska vissa bilder senare på alla fåglarna men jag glömde kameran så erik fick fota lite med hans mobil och han har inte hunnit skika dem till mej ännu.
imorgon så kanske vi ska cykla till min moster och övernatta där hon är nämligen bort rest och då får vi låna hennes gäst stuga och ligga i. får se om vi orkar imorgon jag är iallafal på det nu men man vet ju aldrig.
ja, så har min dag varit hur har din varit?
....puss

High School Musical


låten är ganska bra men videon är ganska larvig tycket jag...blev dåligt ljud men det kanske bara är på min dator.

helt slut

så nu är jag hemma igen...det blev en lång kväll på gymmet madde och jag sprang först en tur på löpbandet och sen lite styrketräning och efter det så badade vi bubbel pol men det blev utan bubblor för vi lykades aldrig komma på hur man satte på dem. men det blev lika skönt änndå. nu ska jag käka lite makor och lite te sen ska jag nog lägga mig och läsa en stund i sängen jag är så himmla tröt och så är det ju en dag imorgon också. om det blir fint väder kanske vi ska tälta ute på maddes gård jag madde och kanske erik det ska nog bli kul. natti, natti och sov gott...puss<33

grönan

jag är med i en tävling om att vinna fri antre och åkband till fyra personer om jag vinner så ska jag bjuda mina vänner och åka ditt. men den dagen blir inte för än slutet på sommarn. (håll tummarna för att jag vinner)
puss hej!!!!!

18:23

madde och jag har byggt en lådbil idag vi tog en sväng hem till madde men sen orkade vi inte knuffa på längre och det började regna. just nu spö regnar det och oskar här.(tråkigt) men det gör inte så mycket för nu ska jag först äta och sen ska maddde och jag följa med till min mammas jobb och gymma lite kanske blir lite bubbel pol efter också om vi har tur. nä nu ska jag äta och sen måste jag ringa madde så hejdå...

kvällsdopp

buhu...vad kalt det är i vattnet. madde jag peppe och mamma åkte ner och tog ett kvälls dopp. jag var bara i en snabis blev så trött i armarna efter att jag har sågat så mycket idag. madde och peppe var i mycket längre och jag kastade boll till dem ibland tog madde dem och ibland tog peppe bollen. peppe  kommer att sova gott så mycket han simmade fram och tillbacka men jag tror jag kommer sova ganska gott jag med. sista inlägget för idag så jag säger god natt redan nu.

design

idag har jag hjälpt mamma och pappa lite med badrummet men för ca en timma sen så började jag bygga två st stubb pallar. iden har jag fått från äntligen hemma. jag är inte klar ännu jag ska även måla dem och kanske sätta på två handtag.

jag började med att såga av en stubbe som sän blev till två. ett tips är att inte såga utan
att ta mortorsågen istället det tar nämligen en stund med sågen och så är det mycket jobbit.

en halv timma efter så skalade jag den bort från all bark.

nu är dem klar skalade och behöver stå och torka ur lite så dem inte spriker sen när
man ska måla.

så imorgon ska jag måla dem det blir i någon brun färg, bäts tror jag det heter.

Recept-Chokladmousse


INGREDIENSER:                                                
2dl vispgrädde
2st äggulor
100g mörkchoklad                                4port

Gör så här:           
Smält chokladen i ett vattenbad. Vispa grädden (inte för hårt). Rör ner en äggula i taget i den smälta chokladen.
Vänd senan ner chokladsmeten i den vispade grädden.(rör om försiktigt)
Fördela moussen i 4portionskoppar. Låt chokladmousen stelna i kylen minst en timma.
Sen kan den särveras...


natti, natti

ny header vad tycks? själv blev jag ganska nöjd jag har hållt på hela kvällen så nu får den nog sitta en stunnd tills jag hittar på en ännu bättre ide. nu fick jag med väldigt mycke om vad min blogg handlar om eller vad tycker ni? glöm inte att skriva mycket kommentarer det är så roligt att läsa.
godnatt på er sov gott...puss..

flyttdag


här är det sista som ska köras bort till edt nua huset...

här är vi på väg till det nya huset...

mamma har köpt en vatten milon till äfterätt....

idag har jag då hjälpt min moster att flytta. vi åkte ditt tidigt på morgonen och kom hem runt tre. huset dem flyttade in i var jätte fint blev tyvär inga bilder på det men kanske kommer. när allt var in plockat i huset så åt vi lite lunch och sen åkte vi hem. när vi kom hem så åkte vi direkt till bygg max och köpte virke till badrumet som vi håller på att bygga om. 
nu ska jag gå ut och grilla vi ska få flintastek med potatis idag mmm.

mamma, pappa har nu semester en vecka=p

godkväll,jag har varit och handlat med mamma nu och ska snatr äta lite hamburgare mmm.
efter det så ska jag sätta mig framför tv inte så länge för jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa till att flytta till min moster. hon ska flytta till en större villa jag tror det var sju rum och kök eller nu hur man säger. iallafal så skulle vi vara där klokan nio så jag måste typ gå upp vid åtta. det blir nog inte det lättaste nu när man har sommar lov.
hoppas ni har haft en bra dag och så hörs vi imorgon.

tävling

madde och jag tävlade om vem som skulle gå mest på en vecka. jag lossa då ra men jag skulle ha vunnit om jag inte hade tappat min stegräcknare i vattnet. som tur var gick den inte sönder men alla mina steg raderades det var ungefär 24tusen +4tusen som jag har gått idag och madde har nu ca 17tusen så jag skulle då ha vunnit stort.  men men jag har väl tur i kärlek som man brukar säga....

sol,regn,moln,sol....

jag och peppe har precis kommit hem vi har varit nere i trädgårdstorp och solat med madde. det blev inte så mycket solande för helt plötsligt var det molnigt och sen började det regna lite smått och sen blev det fint igen.vädret är då konstigt. madde och jag hade riktigt mysigt vi hade lite fika med oss och sen så pratade vi jätte mycket om lite allt möjligt. mmm, så har min förmiddag sätt ut hur har eran varit? hoppas den har varit bra. ne nu ska jag gå och paka upp lité och sen så kanske jag ska träffa madde igen fast lite senare blir det nog.
puss....

kallt,kallt

har varit nere och badat nu erik följde med också, men jag vet inte om det blev så mycket badande precis, vi tyckte det var så kallt men när vi väl kom i vattnet så märkte vi att det inte var så kallt. men vi gick ändå hem men vi kanske sticker ner och badar senare ikväll man vet alldrig.
nu tänkte jag sätta mig framför tv med en glass i handen, ha det!!!

mmm, glass

jag har varit utte och solat hela dan men fick gå in pga att ett regnmoln åkte förbi. men nu är det fint igen och solen skiner så jag tänkte åka ner och bada lite med min käraste vän madde.man måste ju passa på att bada när det inte regnar eller hur? aaa, hoppas ni har haft det en bra dag och att det även blir en bra eftermiddag min har iallafal blivit lyckad=@D


stockholm<3

idag har jag varit i stan med erik själv handlade jag ett par solglasögon.(ni får se sen)
mer blev det inte men det höl på att bli jag skulle då köpt ett par jeans men dem fanns inte i min storlek.
får se om dem finns i en annan JC afär kanske i huddinge får se vad jag åker. det var ju så mycket rea i alla afärer upp till 70% och det är mycket det så man vill bara köpa, köpa, köpa.
jesp, jesp nu är  jag tröt efter allt gående i stan så jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag och kanske läsa lite ur en bok.
natti natti på er mina underbara läsare!!!

15:03

nu har jag varit ute med peppe på en lång promenad ner till vattnet och sen så har jag städat mitt rum vad mer kan man göra en så tråkig dag som dena?
imorgon får jag se till att hitta på något riktigt kul tex shoppa jag vet inte får se.

hemma

idag har jag inget för mig. vad ska ni göra? det regnar ute och jag är helt ut tråkad.
det kanske bara blir en dag framför datorn.

bilder från båt turen


solen sken hela dan...

vi stanade till på oaxen och käkade lite

det här var någon kalk sten (nånting)

här var någon grotta som dem fraktade kalken i..

här fick båten så under natten medans vi gick upp till landet...

här är utsikten från vårat land...(vakert)

farfar 71år

igår så var vi ute på landet hela dan farfar fyllde år och vi åkte ditt för att fira honom. det var väl inte så fint väder men det gick att vara ute ändå. min kusins barn var där också hon är 3år och hur gullig som hälst.
peppe behövde en lång promis så vi gick upp på kliporna och lät han klättra lite gems med vattnet. han tyckte det var mycket läskigt och han började ofta att skälla för att han inte kom någon vart. så då fick vi hjälpa honom och det var ingen höjdare när det var halt på berget och så skulle man lyfta och hjälpa honom det var inge bra man höl på att ramla i flera gånger. när vi kom tillbaka från promenaden så käkade vi lite och sen åt vi också tårta.
efter maten åkte jag och min bror lite moppe jag körde och han fick sitta där back.

ja, efter den dagen var min mammas och pappas semester slut så nu sitter jag här ensam och vet inte vad jag ska hitta på får väl fråga om madde har lust att göra någonting.

mariefred

i lördags var jag i mariefred men mormor och min kusin matilda
vi hade det riktigt mysigt när vi gick in i alla små afärer och tittade. själv köpte jag inget mer än en liten glass kulla som jag ska hänga upp i fönstret. vi stanade och åt lite glass i en italisk glass afär och efter det åkte vi hem till mina andra kusiner och hade lite kalas. vi firade mina kusiners pappas födelsedag med lite grill fest och tårta.

ca 60 nya par i västerås

hej,förlåt att jag inte skrivit på ett tag jag har varit borta så mycket under dem senaste dagarna.

när jag var i västerås i fredags så var det ful propat med bilar allt från gamla till nya.
min halv bror skulle ju då gifta sig men det var inte bara han som skulle det.
eter en stund var det säkert en kö på 500m med bilar som skulle gifta sig. som tur var kom dem ganska tidigt så vi behövde inte stå i kö så länge. när det väl var deras tur så tog jag självklart fram kameran och var redo för att ta foton. det gick väldigt fort prästen som var en kinna bablade lite och sen var det klart. dem satte på sig ringen och åkte senan en rinda med bilen.
jaja och sen när allt det var klart så åkte vi förbi sibyla och handlade hamburgare på vägen hem.

bilder från giftemålet:

bruden och min bros dotter(nikol)

noel nin bros son har också hittat en brud men det går nog inte att få ihop det är ju hans egen kusin.

en liten bild av västerås medans vi köar till prästen...

kyssenkameran var lite sen..

mitt första bröllop

god kväll på er imorgon ska jag åka tillbaka till västerås igen, inget man väntat på men min halv bror ska gifta sig och det blir då det första bröllopet jag varit på. det kom lite plötsligt vi fick reda på det i början av veckan så vi har inte hunnit fixa så mycket. det kommer inte bli något vanligt hedligt bröllop i en kyrka som dem flästa brukar ha utan det blir i en ragarbil inne i en parad. vet själv inte riktigt hur det ser ut men jag får se imorgon fixar då också lite bilder så ni får se.
vi åker ditt någon gång på dan sen kommer vi väl hem någon gång sent på kvällen det tar ju en stund att åka från västerås.ja så då hinner jag nog inte skriva utan ni får hålla er till på lördag då jag hopas jag skriver om hur det gott.
det kanske inte blev något giftande man vet ju alldrig men jag har iallafal inte hört att någon takat nej förut så det skulle bli första för mig.
kram kanske orkar fixa några bilder från båtturen om ni har tur. 

sommarn är här igen

godmorgon på er som ni säkert har sätt så har jag inte skrivit på ett tag.jag och mina föreldrar har varit ute med våran båt, vi åkte ut till vårat land.man kan säga att det var fint väder hela tiden regnade bara lite när vi vaknade upp igår men det kan vi glömma bort. jag har tagit hur många bilder som hälst, vissar senare har inte ladat upp dem på datorn än.
jaja nu ska jag gå och äta lite frukost sen kanske jag har tid att lägga in några bilder får se jag måste ju skynda mig ut till det fina vädret.

puss och glöm inte att ta vara på det fina vädret(om ni har det).

RSS 2.0